Startsidan / Medlemsnyttor

Medlemsnyttor

Dra nytta av ditt medlemskap i Städbranschen Sverige

Städbranschen Sveriges styrelse arbetar med att ta fram olika rabatt- och förmånsavtal som främjar medlemmarnas intressen.

Flera förmånspaket är klara att utnyttja:

Vi har just nu rabattavtal med Branschmässan Clean & Facility, Tidningen Rent Facility Nordic, Städakademin, Borago, Mobility Motors Nissan, TimeWave, Areff – ID06, Städkörkortet, Peugeot, Digital utbildning INSTA800, Made Perfect, MoReVa, AddHubb och Landrins Bil.

Fråga Experten är Städbranschen Sveriges egen medlemsnytta där du som medlem får kostnadsfri och sakkunnig hjälp med alla dina branschfrågor.

Information

Medlemsnyttorna gäller just nu endast företagsmedlemmar, inte privatpersoner. Däremot är ”Fråga Experten” till för alla medlemmar!

Vilka medlemsnyttor skulle du önska, som privatmedlem eller som företagsmedlem?

Skicka dina förslag och idéer till info@stadbranschensverige.se

 

Medlemsnyttor för våra företagsmedlemmar

Medlemserbjudande på Ligula Hospitality Group

Vi kan erbjuda er medlemmar rabatt på hotellövernattningar på Profil Hotell i Sverige.

Landrins Bil, ny avtalspartner till Städbranschen Sverige

På Landrins Bil sätter vi dig som kund i framsätet. Vi värdesätter goda relationer och strävar dagligen efter att göra detta möjligt.

AddHub Bokningssystem

Med AddHub får Städ & Facility Managementföretag ett anpassat bokningssystem för just er verksamhet som skapar en modern köpupplevelse. Ni får alla verktyg som behövs för att skapa en oförglömlig kundupplevelse och hantera alla anställda – allt i samma plattform.

Vill ni ha mer inspiration på jobbet?

Äntligen kan Städbranschen Sverige erbjuda inspirationsföreläsningar till er medlemmar som en ny medlemsnytta.

MoReVa

Vi på MoReVa Marketing har många års erfarenhet inom digital marknadsföring, kreativ anda och en otrolig drivkraft ser vi till att möta kundernas behov. ​Att växa och synas digitalt har aldrig varit viktigare och vi har verktygen för att ni ska nå ert mål. 

TimeWave Affärssystem

TimeWave är ett väletablerat komplett affärssystem för företag inom städ- och professionell hemservice. Systemet passar lika bra för det lilla eller nystartade företaget som det stora och etablerade.

Digital utbildning INSTA 800

Digital utbildning INSTA 800 Är du upphandlare, beställare eller leverantör av städtjänster? Hur säkerställer du att rätt städkvalitet levereras? Hur kontrollerar du städkvaliteten?

Clean & Facility

Branschmässan Clean & Facility är mötesplatsen som samlar ledande leverantörer, driftiga entreprenörer tillsammans med inköpare, upphandlare och lokalvårdare.

Areff – ID06

Skaffa ert service-ID via oss i Städbranschen Sverige till bra priser. Städbranschen har inlett ett samarbete med Areff Systems ID06 vilket är en ny medlemsnytta för våra medlemmar fr o m våren 2021.

Städkörkortet med yrkessvenska

STÄDKÖRKORTET MED YRKESSVENSKA: En digital utbildning som vänder sig till alla som arbetar inom städbranschen både lokalvårdare/städare och arbetsledare.

Städakademin Medlemsnytta

Tema ledarskap, kvalitet och hygien, följande kurser omfattar erbjudande till städbranschens Sveriges medlemmar.

Peugeot

Ett förmånsavtal är tecknat med Peugeot Sverige som skräddarsytt en enastående fin specialkampanj för Städbranschen Sveriges räkning.

Få oberoende branschkoll med Rent

I över 50 år har Rent varit en seriös, bred och oberoende röst i städ- och FM-branschen.

Borago Medlemsnytta

Borago har sedan 1994 arbetat med övergripande kvalitetssäkring av städtjänster. Våra verktyg är utbildning, utredning, upphandling och uppföljning inom städ och lokalvårdsområdet.

MM Mobility Motors

Behövs fler bilar på företaget? Hos Mobility Motors, Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare, finner ni ett komplett sortiment av både transport- och personbilar. Givetvis till extra förmånliga priser för medlemmar i Städbranschen Sverige.

Fråga experten/Rådgivning

För alla våra företagsmedlemmar erbjuder vi sakkunnig rådgivning inom alla frågor som berör vår bransch. Det enda som krävs är att sammanställa din fråga och skicka in den via ett mejl, använd gärna vårt kontaktformulär på hemsidan.