Startsidan / Fråga experten/Rådgivning

Fråga experten/Rådgivning

Fraga_experten

För alla våra företagsmedlemmar erbjuder vi sakkunnig rådgivning inom alla frågor som berör vår bransch. Det enda som krävs är att sammanställa din fråga och skicka in den via ett mejl, använd gärna vårt kontaktformulär på hemsidan.

Inom tre dagar bör du sedan få ett adekvat svar, är frågan mer omfattande kan det ta lite längre tid, framför allt om vi behöver konsultera någon utanför styrelsen att bidra med sin specialkompetens.

Vi har en bred kompetens i styrelsen med över 100 år av erfarenhet, men vänder oss ibland till ytterligare expertis när så krävs.

Varje vecka presenteras en fråga experten i vårt digitala nyhetsbrev, det kan handla om allt ifrån städning-golvvård-ledarskap-miljö-kvalitet-upphandling-avverkningsgrader-personal-avtal-prissättning och mycket mer. Vi ser det som en kompetensförhöjande funktion för branschen, många frågor berör oss alla, men ibland kanske man själv inte tänkt på just den som är ställd….

Alla fråga experten samlas sedan i vårt digitala Städbranschen ABC. Där hittar man frågor och svar, råd och anvisningar, branschtermer myndighetsinformation och mycket mer, allt sökbart på text och begrepp eller sammanhang. Städbranschen ABC har alla medlemmar tillgång till via vår Medlemsapp.

Fråga experten är kompetensutveckling i ”miniformat” och mycket uppskattat av våra medlemmar.

Vi tillhandahåller också viss rådgivning via telefon som sköts av vårt kansli. Hela styrelsen sitter på en enorm kunskapsbank som vi självklart delar med oss av till våra företagsmedlemmar.

Har du en fråga till ”Fråga Experten”, skicka ett mail till: info@stadbranschensverige.se