Startsidan / Areff – ID06

Areff – ID06

Skaffa ert service-ID via oss i Städbranschen Sverige till bra priser. Städbranschen har inlett ett samarbete med Areff Systems ID06 vilket är en ny medlemsnytta för våra medlemmar fr o m våren 2021.

ID06 lösningen med Areff kan sammanfattas med:

  • ID06 främjar en sund konkurrens och försvårar svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen. 
  • ID06 är ett system för att lätt kunna identifiera personer på arbetsplatsen och koppla varje person till en arbetsgivare. 
  • ID06 försvårar också för obehöriga att vistas på arbetsplatsen

Du kommer lätt att kunna beställa ert ID06 kort på Areffs hemsida och det kommer inte ta mer än några minuter att göra. Beställningsportalen fungerar lika bra på mobiltelefon och läsplatta på så sätt kan man göra beställningen var man än befinner sig

Vid beställningen laddar ni upp en personbild/foto och matar in personuppgifterna på kortinnehavaren, ni gör en förhandsgranskning där ni kan se hur kortet ser ut. Areff granskar informationen som skickats in, därefter får ni ett godkännande från Areff och ni godkänner hela beställningen med ert bank-ID. Därefter börjar kortet att produceras. Tillbehör som korthållare, bältesklämma mm finns att beställa i Areffs portal.

Areffs service-ID har en giltighetstid på 5 år

Det kommer vara mycket bra rabatter via oss

Läs mer information på vår hemsida.