Startsidan / Landrins Bil, ny avtalspartner till Städbranschen Sverige

Landrins Bil, ny avtalspartner till Städbranschen Sverige

På Landrins Bil sätter vi dig som kund i framsätet. Vi värdesätter goda relationer och strävar dagligen efter att göra detta möjligt.

”Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar vår verksamhet. Landrins Bil sätter dig som kund i framsätet.”

”Vi är agent för Mercedes-Benz, och auktoriserade återförsäljare för Nissan, Kia, Subaru, Citroën, Isuzu, ORA och Peugeot, samt KABE, Adria och Sun Living. Landrins Bil finns idag i Avesta,

Eskilstuna, Lund, Vimmerby, Västervik och på två platser i Västerås och Sundsvall.

Vi har även en reservdelsbutik på alla våra anläggningar, där du som kund kan köpa tillbehör till din bil eller märkesspecifika produkter som klockor, nagellack, nyckelringar, leksaksbilar, bilbarnstolar m.m.

Verkstaden utför allt från service och reparationer till byte eller lagning av bildäck. Landrins bilglastekniker gör byten av bilglas och lagar stenskott. Vår skadeverkstad tar hand om din bil om olyckan skulle vara framme eller om förbättringar måste göras på plåten. Vi är stolta över att vi kan erbjuda dig som kund den helheten.”

Hämta en pdf med erbjudande