Startsidan / Bli medlem

Bli medlem i Städbranschen Sverige

stadbranschen-sverige-cleans-monitor-group-of-workers-clean-modern-offic

Våra medlemmar delar ett gemensamt intresse för rena, hygieniska, lättskötta och vårdade fastigheter och finns både i det privata näringslivet och i den offentliga sektorn.

Ditt medlemskap i Städbranschen Sverige innebär att du får tillgång till hela städbranschens gemensamma samlingsplats. Som medlem hos oss kommer du kunna möta och utbyta erfarenheter med andra medlemmar, bidra med kunskap, få inspiration och vara med och driva utveckling och opinion i för branschen angelägna frågor.

STÄDBRANSCHEN SVERIGE har en stark lokal förankring. Det ger dig som medlem full nytta av verksamheten och också en möjlighet att medverka och engagera dig på de mötesplatser som skapas.

Exempel på yrken bland våra medlemmar är städare/lokalvårdare, golvläggare/golvvårdare, arbetsledare, inköpare, tillverkare, leverantörer, konsulter, fastighetsförvaltare, arkitekter, entreprenörer m fl.

stadbranschen-sverige-bearded-man-cleaning-home-table-surface-with-towel

Utan professionell städning stannar Sverige

Städbranschen Sverige uppmanar till en tydlig medial uppmärksamhet, också för alla professionella städare! Vi vill se att våra medier – tidningar och tv tar upp ämnet städning på allvar, och framförallt professionell städning! Från Städbranschen Sverige deltar vi gärna för att berätta mer om branschens utmaningar i Coronavirusets utbredning!

Läs mer

stadbranschen-sverige-man-holds-basket-group-of-workers-clean-modern

Städbranschen startar en helt ny och modern auktorisation

Riktningen är utstakad och klar! Städbranschen Sverige startar en ny modern och hållbar auktorisation för alla verksamheter, stora som små som har koppling till ett rent och hållbart Sverige. Vi vet att kunder idag kräver anslutning till en auktorisation för att förenkla offertförfarandet och samtidigt säkra kvaliteten på leveransen. Städbranschen Sverige avser därför använda branschens alla leverantörer och kunders gemensamma kunskap och erfarenhet som bas.

Läs mer

Medlemsförmåner

Städbranschen App

Ett digitalt verktyg som alla medlemmar med smartphone kan använda varje dag, helt utan kostnad! Finns också via vår medlemsinloggning på hemsidan! Innehållet i appen är och ska vara under ständig uppdatering.

Logga in

Event

Erbjudanden på events som mässor, branschdagar, seminarium, utvecklingsmöten. För dig som är utställare, specialvillkor på mässor! Om du vill kan du lägga till ett Guldpaket i ditt medlemskap, då ingår våra seminarium i ditt medlemskap.

Vad händer

Städbranschen ABC

Fri tillgång till Städbranschens ABC, kunskapsbanken med viktig och sökbar nyttig bransch- och verksamhetsinformation.

Digital sökbar information i medlemsappen

Fri tillgång till den digitala Städhandbok Golv om golv och golvunderhåll men också Städteknisk Ordlista där du kan söka fritt i städbranschens terminologi, ord som även finns översatta på finska, norska, danska och engelska. För dig som utbildar, utbildas eller skriver texter, instruktioner, upphandlingar för städ och underhåll är detta innehåll nödvändigt!

Fråga Experten/Rådgivning

Fri tillgång till Fråga Experten – en expertpanel som besvarar just dina frågor – material, metoder, organisation, personal, avtal, upphandling osv… Tidigare frågor till Fråga Experten finns också sökbara i Städbranschen ABC.

Läs mer

Tidningen Rent

Digitalt format 6-7 nummer/år. Hela innehållet i medlemsappen, eller datorn. Efter registrering av medlemskap kommer information hur ni administrerar era inloggningar via vårt kansli.

Skicka mejl

Rösträtt

Påverka branschen i samverkan. Din röst är precis lika värt som ett företags – var med och förändra städsverige, höj din röst under året och på våra årsmöten!

Auktorisation

Möjlighet att söka om auktorisation i Städbranschen Sverige Auktorisation AB.

Läs mer

Allt detta ingår för dig som är medlem

Priser