Startsidan / Medlemskap

Medlemskap

stadbranshcen-sverige-cleans-floor-group-of-workers-clean-modern-office

Därför medlem i Städbranschen Sverige?

Städbranschen Sverige är sedan 2013 en rikstäckande branschorganisation som arbetar med att lyfta och ena branschen, detta genom att driva frågor och projekt som utvecklar och stärker vår position i samhället.

Genom ett medlemskap kan du bidra till att synliggöra och höja statusen för vår bransch!

Medlemsförmåner

Städbranschen App

Ett digitalt verktyg som alla medlemmar med smartphone kan använda varje dag, helt utan kostnad! Finns också via vår medlemsinloggning på hemsidan! Innehållet i appen är och ska vara under ständig uppdatering.

Logga in

Event

Erbjudanden på events som mässor, branschdagar, seminarium, utvecklingsmöten. För dig som är utställare, specialvillkor på mässor! Om du vill kan du lägga till ett Guldpaket i ditt medlemskap, då ingår våra seminarium i ditt medlemskap.

Vad händer

Städbranschen ABC

Fri tillgång till Städbranschens ABC, kunskapsbanken med viktig och sökbar nyttig bransch- och verksamhetsinformation.

Digital sökbar information i medlemsappen

Fri tillgång till den digitala Städhandbok Golv om golv och golvunderhåll men också Städteknisk Ordlista där du kan söka fritt i städbranschens terminologi, ord som även finns översatta på finska, norska, danska och engelska. För dig som utbildar, utbildas eller skriver texter, instruktioner, upphandlingar för städ och underhåll är detta innehåll nödvändigt!

Fråga Experten/Rådgivning

Fri tillgång till Fråga Experten – en expertpanel som besvarar just dina frågor – material, metoder, organisation, personal, avtal, upphandling osv… Tidigare frågor till Fråga Experten finns också sökbara i Städbranschen ABC.

Läs mer

Tidningen Rent

Digitalt format 6-7 nummer/år. Hela innehållet i medlemsappen, eller datorn. Efter registrering av medlemskap kommer information hur ni administrerar era inloggningar via vårt kansli.

Skicka mejl

Rösträtt

Påverka branschen i samverkan. Din röst är precis lika värt som ett företags – var med och förändra städsverige, höj din röst under året och på våra årsmöten!

Auktorisation

Möjlighet att söka om auktorisation i Städbranschen Sverige Auktorisation AB.

Läs mer

Allt detta ingår för dig som är medlem

stadbranschen-sverige-woman-uses-vacuum-cleaner-group-of-workers-clean

Medlemsnyttor

Städbranschen Sverige försöker hela tiden utveckla området medlemsnytta, tanken är att utvalda leverantörer kan erbjuda sina produkter till alla våra medlemmar. Givetvis har vi tack vara att vi är så många, bra förmåner och priser på våra nyttor för dig som medlem.

Medlemskap i Städbranschen Sverige

Genom ett medlemskap kan du bidra till att synliggöra och höja statusen för vår bransch!

Som medlem i Städbranschen Sverige får du tillgång till en stor kunskapsbank av råd, anvisningar, vägledningar samt ett rikstäckande forum av nyheter inom branschen och ett stort nätverk.

Städbranschen Sverige erbjuder hela branschen och alla som vill, att vara med för att skapa ett rent och hållbart Sverige. Våra medlemmar representerar alla olika segment i branschen; städföretag, offentlig miljö, tillverkare, grossister, utbildningsföretag, konsulter, fastighetsbolag mfl. Vi tror på samverkan!

Vi gör också städbranschen synlig för upphandlare och inköpare av tjänster. En av fördelarna att vara medlem är vårt årliga medlembevis, som för många köpande kunder kommit att bli ett bevis för att vara ett seriöst företag.

Från 2022 ger också medlemskapet möjlighet till att bli auktoriserat genom Städbranschen Sverige.

Städbranschen Sveriges styrelse har ett stort nätverk, egen erfarenhetsbank och expertis för att hjälpa branschen framåt.

Vi finns tillgängliga för dig och din organisation i tekniska frågeställningar, städ- och golvfrågor, upphandling, kalkylering, städ- och underhållsfrågor, materialfrågor, organisationsfrågor, personalfrågor, andra samt olika tjänster kopplat till branschen.