Arkiv

Avslutade evenemang

Webinar

Digitalt webbinarium – Kvalitet del 1, 23 februari

23 februari 2022 ,

Tema: Kvalitet del 1. Städmaterial, tvättmöjligheter, rätt förutsättningar, ordning och reda-rent material, städinstruktioner, maskiner, kvalitetsmätningar.

Webinar

Digitalt webbinarium – Kvalitet del 2

8 april 2022 ,

Tema: Kvalitet del 2 | Miljö och hållbarhet | Implementera ledningssystem | Initiativ för bra miljömål | Tvätt – Hållbar utveckling

Städpodden – ”Städa kan väl alla”

16 september 2022 ,

En gång i månaden kommer äntligen vår efterlängtade podd att finnas tillgänglig. Här får du höra intressanta ämnen och diskussioner med människor som jobbar i städbranschen.

Städpodd #2 – möte med en lokalvårdare

21 oktober 2022 ,

Vi tittar tillsammans in i kristallkulan och försöker sia om vad som händer i framtiden och vikten av kompetensutveckling och hur vi kan locka fler ungdomar till branschen. Sofie är utbildad SPA-terapeut men har valt att gå tillbaka till städyrket, som hon arbetat från och till i under många år.

Städpodd #3 ”Städa kan väl alla?”

27 oktober 2022 ,

Denna gång får ni träffa Emma som arbetar som städsamordnare och lokalvårdare i Askersunds kommun. Emma är egentligen utbildad undersköterska, men kände att hon inte längre utvecklades i detta yrke, Hon kände att det var dags att göra något annat och provade på städyrket, och blev helt såld.

Städpodd#4: Robotar i städbranschen

17 november 2022 ,

Carina Boman Helgeson, Christina Holmefalk och  Michael Johnsson, pratar framtiden med städrobotar, som var högaktuellt på Clean & Facility-mässan 2022.

Podd om Städbranschen Sverige Auktorisation

24 november 2022 ,

Vi välkomnar alla, som funderar över att ta steget till att vara med och lyfta städbranschen, också inköpare och upphandlare, som med stöd av vårt arbete kan vara med och göra verklig skillnad för hela branschen.

Stockholm

Städpodd #9:  Stora Städchefsdagen

15 september 2023

Lyssna på podden som handlar om Stora Städchefsdagen, Christina och Carina diskuterar.