Vilken fantastisk happening! Mässan för hela branschen!

Jönköping 13 juni 2024

Alla eventer

18-19 oktober, ELMIA-mässan. Jönköping

Clean & Facility är den självklara mötesplatsen som samlar ledande leverantörer, driftiga entreprenörer tillsammans med inköpare, upphandlare och lokalvårdare.

Så här var Clean & Faility mässan på Elmia mässan i Jönköping.
Höstens städmässa, vilken fantastisk happening. Under onsdagen strömmade det besökare till vår monter. Vi samverkade i montern med Städbranschen Sverige Auktorisation.

18-19 oktober 2023

I princip var montern proppad med besökare hela tiden vilket var otroligt roligt. Vi hade olika tävlingar som var väldigt uppskattade, bland annat ett quiz ”testa dina städkunskaper” och en ”gissa antal karameller”. Många var intresserade av vår litteratur som vi visade i ett glasbord.

Sistec och ID 06 fanns med I auktorisationens monter där de hade en spännande aktivitet om hur vårt det kan vara att känna igen falska och icke falska ID handlingar.

Flera av oss i styrelsen medverkade i olika drop in seminarier och ett uppskattat sådant var när Lotta Nygren och Christina Holmefalk gjorde ett rollspel om ”Maggan” och Dagmar som handlade om ledarskap i förändring. Hela föreläsningssalen var fullsatt.

Priset för stiftelsen för kompetensutveckling delades ut på mässan av grundaren Christina Holmefalk på torsdag 19/10 Priset gick till Amina Hansson från Elite hemservice som fick en hemstädutbildning från Städakademin, Faduma Yassin  från Elite hemservice fick ett Städkörkort med yrkessvenska från Christina Holmefalk städutbildningar samt Dorota Budzowska, Vallentuna kommun vann en ledarskapsutbildning från Borago. Grattis till er.

Även paneldebatten kring olika typer av vatten var fullsatt och de medverkande var Swatab, Orbotech och PT Professional. Vår egen Lotta Nygren var moderator. Många frågor från publiken som förhoppningsvis gjorde alla lite klokare.

På mässan träffar man massor av kollegor i branschen som man kanske inte sett på ett år, alltid så inspirerande och roligt.

På kvällen var det för första gången en branschmiddag som även den var fullsatt.

Lyssna på en podd där Marika Krohn pratar med mässdeltagare

13 juni 2024

Tipsa oss

Berätta om ett branschevenemang. Skicka ett mail till info@stadbranschensverige.se

Kalender