Utnyttja det förmånliga avtalet!

Ett förmånsavtal är tecknat med Peugeot Sverige som skräddarsytt en enastående fin specialkampanj för Städbranschen Sveriges räkning. Inom kampanjens ram erbjuds substantiell rabatt på Peugeots person- och transportbilar. Kampanjpriserna kan utnyttjas av Städbranschen Sveriges medlemsföretag oavsett storlek. För att åberopa avtalet ange att ni är medlemmar i Städbranschen och uppge avtalsnr:  40 225, tänk på att om det är förmånligare att handla er NYA Peugeot på kampanj så har ni fortfarande rätt att åberopa våra unika erbjudande ifrån Peugeot.

PEUGEOT PARTNER
BlueHDi 100 hk

Medlemsrabatt 26% ord.pris från 148.900 kr, exkl. moms

Medlemspris från 110.186 kr, Exkl. moms

LASTVOLYM UPP TILL 4,1 m3
Partner är vår storsäljare och framför allt hantverkarnas favorit.
Partner är en pålitlig arbetskamrat med komfort, flexibilitet och ekonomi i fokus. Eller vad sägs om bland annat tre sittplatser, en
mängd stuvfack, två europapallar i lastutrymmet mellan hjulhusen och bränsleförbrukning som är en av klassens lägsta tack vare de
helt nyutvecklade BlueHDi dieselmotorerna.
Partner finns med motorer mellan 75 och 120 hästkrafter, med manuell växel eller automatlåda. Modellen finns också i två längder,
varav den längre versionen med nedfällt flexisäte klarar av lastlängder på upp till 3 250 cm. Partner finns även med isolerat

NYA PEUGEOT EXPERT
BlueHDi 120 hk

Medlemsrabatt 25% ord.pris från 224.900 kr, exkl. moms

Medlemspris från 168.675 kr, Exkl. moms

Originaltillbehör på köpet, värde 3.000 kr. Inklusive vinterhjul.

LASTVOLYM UPP TILL 6,6 m3
Favoriten för företag med lite större lastbehov. Nya Peugeot Expert erbjuder ett brett och flexibelt modellprogram, med en lastkapacitet upp till 6,6 m3 eller plats för upp till sex personer. Längs golvet kan du lasta långa rör i öppningen genom komfortmellanväggen.
Motorerna sträcker sig från 95 till 180 hästkrafter, varav den sistnämnda går att få med en sexstegad automatlåda. Självklart finns även Peugeot Expert med dubbelhytt. Bränsleförbrukning och utsläpp på riktigt låga nivåer gör Peugeot Expert till en av de absolut bränslesnålaste bilarna i sin klass.

PEUGEOT BOXER
2,2 HDi 130 hk

Medlemsrabatt 25% ord.pris från 239.900 kr, exkl. moms

Medlemspris från 179.925 kr, Exkl. moms

Originaltillbehör på köpet, värde 3.000 kr. Inklusive vinterhjul.

LASTVOLYM UPP TILL 17 m3
Peugeot Boxer är en transportbil helt på dina villkor. Mångsidiga Boxer är det självklara valet för dig som oavsett verksamhet har behov av att lasta extra mycket – vår största transportbil finns i fyra olika längder och tre olika höjder, med en lastkapacitet upp till 17 m3. Finns antingen med enkel- eller dubbelhytt alternativt med flak eller skåp.

PEUGEOT 208
Active PureTech 82

Medlemsrabatt 15% ord.pris från 146.900 kr, inkl. moms

Medlemspris från 124.865 kr inkl moms

Originaltillbehör på köpet, värde 3.000 kr. Inklusive vinterhjul.

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl person- som transportbilar. Bilförsäljningen i Sverige bedrivs genom ett 70-tal fristående återförsäljare från Malmö i söder till Luleå i norr och servicenätet täcks av ett 90-tal auktoriserade verkstäder.    Ansvaret för distributionen av reservdelar och tillbehör till Sverige, Danmark och Island ligger hos systerbolaget K.W. Bruun Logistik A/S som har sitt huvudkontor i Hedehusene i Danmark. Vårt centrallager för den svenska marknaden ligger i Strängnäs vilket gör det möjligt för ett effektivt och optimalt flöde av våra reservdelar.

K.W. Bruun Scandi A/S bildades 1998 som ett moderbolag för samtliga K.W. Bruun bolag. Det ägs i sin tur av det familjeägda holdingbolaget Interdan A/S som förutom Peugeot, även äger Chevrolet Danmark, Mitsubishi Danmark, Citroën Danmark, Multibrand A/S samt står för importen av bilmärket Ssang Yong i Danmark. Utöver detta äger även bolaget ytterligare bolag inom finans, försäkring och biladministration.

Genom en dynamisk organisation och starkt återförsäljarnät, har Peugeot Sverige snabbt blivit ett av den svenska marknadens starkaste minoritetsmärke. För att lyckas med denna bedrift har man tack vare sina ca 80 förhandlare och 90 verkstäder lyckats skapa ett framgångsrikt flöde från nybilsförsäljning hela vägen ned till eftermarknad, med täckning över hela landet. Det är tack vare nätverkets starka ambition och engagemang som varit en nyckelfaktor till de senaste årens stora framgång för Peugeot. Hos Peugeot Sverige är kunden alltid i centrum.

Vårt mål är att kunden alltid ska få en bra upplevelse, från den första provkörningen hela vägen till köpet av nästa Peugeot. Vi arbetar ständigt med ledorden kvalité och upplevelse – hela vägen!

Med vänliga hälsningar, PEUGEOT