Städbranschen Sverige utvecklar sin litteratur för dig i branschen!

Efter mycket blod, svett och tårar med många skratt, mycket allvar och en mycket stor portion av erfarenhet från två olika arbetsgrupper har nu Råd och Anvisningar 3 och 4 landat i Städbranschen Sveriges webbutik.


Christina Rösand, ansvarig för fokusområde litteratur och vice ordförande säger:

”Att tillsammans med erfarna och kloka kollegor i branschen få möjlighet att ta fram litteratur för att hjälpa till att vägleda företag och organisationer är ett så roligt arbete. Det roliga är att man aldrig blir fullärd utan det finns alltid saker som är nya för en själv, men som någon annan redan har erfarenhet ifrån och att få dela med sig av det gör att vi alla kommer framåt”

Projektledare Råd och Anvisningar del 4, Gesa Markusson, med ansvar för Vit Bransch och vår visselblåsarfunktion, FairPlay Städ säger:

”Många kunder frågar efter hur de kan hitta ett seriöst företag, och vad de ska titta efter. Vi har sammanställt tips på vad man kan undersöka som kund för att i möjligaste mån undvika att handla av företag som fuskar, använder svart arbetskraft och inte gör rätt för sig.

Vi har försökt att förklara hur de vanligaste brotten går till och vilka farosignaler man kan titta efter. I materialet finns verkliga exempel från branschen på vad som kan hända när man inte kontrollerar utan bara går på lägsta pris.

Vi hoppas att vi lyckats med ambitionen att göra materialet lättläst även för den som aldrig tidigare satt sig in i hur fusk och ekobrott i branschen fungerar. Ni är förstås välkomna att kontakta oss om det uppstår frågor”

Välkommen till vår webbutik och gör dina inköp av höstens viktigaste vägledningar!

Städbranschen Sveriges webbutik

Sista nyheter

Tipsa oss

Berätta om ett branschevenemang. Skicka ett mail till info@stadbranschensverige.se