Städbranschen Sverige utvecklar sin litteratur för dig i branschen!

Efter mycket blod, svett och tårar med många skratt, mycket allvar och en mycket stor portion av erfarenhet från två olika arbetsgrupper, har nu Råd och Anvisningar 3 och 4 landat i Städbranschen Sveriges webbutik.


Christina Rösand, ansvarig för fokusområde litteratur och vice ordförande säger:

”Att tillsammans med erfarna och kloka kollegor i branschen få möjlighet att ta fram litteratur för att hjälpa till att vägleda företag och organisationer är ett så roligt arbete. Det roliga är att man aldrig blir fullärd utan det finns alltid saker som är nya för en själv, men som någon annan redan har erfarenhet ifrån och att få dela med sig av det gör att vi alla kommer framåt”

Med Råd och Anvisningar del 3 vill vi stötta dig som utövare i branschen med förklaringar och vägledning kring ett flertal områden. I materialet beskriver vi begreppen kvalitet och miljö/arbetsmiljö från olika vinklar med avtalet i fokus. Men också förslag på processer vid överlämning, hur uppdraget planeras, kontrolleras och hur det kan utvecklas. Vi fokuserar på vikten för både köpare och säljare att vara observanta på vad avtalet säger och arbeta utefter det.

Det här tror vi är något som vi alla kan bli bättre på och vårt material Råd och Anvisningar del 3 är en vägledning i detta för dig som vill utveckla ditt avtal.

Välkommen till vår webbutik och gör dina inköp av höstens viktigaste vägledningar!

Städbranschen Sveriges webbutik