Unik bok för dig som arbetar i städbranschen!

RENT UT SAGT Allt du behöver veta om lokalvård …och lite till” släpps i maj månad

Boken har fått stor uppmärksamhet via media, tidningar, radio och TV, en bok helt unik i sitt slag.

Finns att köpa via Städbranschen Sveriges webbutik – www.stadbranschensverige.se

LOKALVÅRD I SVERIGE omsätter mer än 40 miljarder kronor per år och sysselsätter mer än 100 000 människor. Lokalvårdare är det 10:e vanligaste yrket. Branschen är en integrationsmotor där drygt 50 procent av lokalvårdarna är utlandsfödda.

I RENT UT SAGT. Allt du vill veta om lokalvård, tar sig Jan Stegmann och Carina Boman Helgesson an lokalvårdens historia, dagens professionella städning, chefs- och ledarskapet, arbetsmiljö, integration och jämställdhet, ekonomi och kalkyler, hållbarhet, innovationer, teknik, utbildning och upphandling.

Mer än 25 experter skriver, och delar frikostigt med sig av sin kunskap och erfarenheter. Här finns också berättelser ur livet i branschen, krönikor och många fråga experten-, bok- och webbtips. Allt på 470 intressanta, inspirerande, faktaspäckade och avslöjande sidor, rikt illustrerad med fotografier och bilder.

Författarna vill bidra till kompetenshöjning, hållbar utveckling och förändring av branschen. Alla som på något sätt berörs av lokalvård har glädje av boken. Inköpare, fastighetsägare, konsulter, FM chefer, städchefer, ansvariga för lokalvård – både offentlig och privat, egen regi och entreprenad, ledare och lokalvårdare. Är du ny i branschen är detta en fantastisk introduktion. Är du erfaren får du här inspiration till utveckling och förändring.

JAN STEGMANN är seniorkonsult med mer än trettio år i branschen i olika ledande befattningar och som tjänstespecialist.

CARINA BOMAN HELGESSON är en erfaren ledare och konsult, chef för lokalvården på Örebro Universitet och medlem i Städbranschen Sveriges styrelse

Sista nyheter

Tipsa oss

Berätta om ett branschevenemang. Skicka ett mail till info@stadbranschensverige.se