Städbranschen Sverige startar en helt ny och modern auktorisation!

Riktningen är utstakad och klar! Städbranschen Sverige startar en ny modern och hållbar auktorisation för alla verksamheter, stora som små som har koppling till ett rent och hållbart Sverige. Vi vet att kunder idag kräver anslutning till en auktorisation för att förenkla offertförfarandet och samtidigt säkra kvaliteten på leveransen. Städbranschen Sverige avser därför använda branschens alla leverantörer och kunders gemensamma kunskap och erfarenhet som bas.

Städbranschen Sverige har en unik position då vi samlar både kunder, leverantörer och andra intressenter under ett tak! Detta gör att vi kan medverka till trygga och hållbara förutsättningar för branschen.

– Medarbetaren i fokus för ett rent och hållbart Sverige är något som många efterfrågat, säger Matthias Lindholm som är ordförande i Städbranschen Sverige. 

– Från att vi släppte en första information om vårt initiativ på årsmötet och via pressreleaser i början på maj, har vi fått idel positiva kommentarer avslutar Matthias!

Det nya initiativet Städbranschen Sverige tar, kommer att utgå från både hårda och mjuka värderingar vid auktoriseringen. Med tydliga vägledningar och verktyg i samverkan med våra medlemmar skall vi säkerställa såväl kompetens, utveckling, hållbarhet som trygga arbetsgivare där rättvisa villkor står högst på agendan! Värdet och utvecklingen av alla medarbetare som utför tjänsten kommer att vara i centralt.

Flera verksamheter har redan visat sitt intresse att vara med i vårt nya initiativ!

Ta vara på chansen att vara med från start på vår resa för ett rent och hållbart Sverige!! 

Sista nyheter

Tipsa oss

Berätta om ett branschevenemang. Skicka ett mail till info@stadbranschensverige.se