Startsidan / Podd

Podd

Auktorisationspodden. Underentreprenörer, nya lönegolvet och berättelser från verkligheten!

29 november 2023

I dessa två avsnitt av Auktorisationspodden träffar Matthias Lindholm Elinor Torp, journalist och författare till böckerna ”Rent åt helvete” och ”Vi, skuggorna”, samt Gesa Markusson, styrelseledamot Städbranschen Sverige och tidigare ombudsman på Fastighetsanställdas Förbund.

Auktorisationspodden – Sistec 4

15 september 2023

Tobias Eng samtalar med Matthias Lindholm, om Sistecs upplevelser vid de första kontakterna inom Städ- och Servicebranschen, – upplevelser som är annorlunda och unika jämfört med vad de upplevt inom andra branscher.

Digital

Auktorisationspodden, ID06

31 augusti 2023

Två poddar där ni lär känna ID06 lite bättre, och lite grundläggande om varför vi ska använda detta och vad det ger oss inom städbranschen. Samtalet är mellan vår ordförande Matthias Lindholm samt Petra Stjernberg och Peter Nilsson från ID06.

Städpodd #10

29 november 2023

”Vet du vem du anställt?" samt "Vet du vem som verkligen städar hos Er?

Digital

Auktorisationspodden #4

11 juni 2023

I del två i samtalspodd med Ensucon, lyfter Matthias Lindholm och Sofia Nyström fram flera frågor kring Auktorisation hos Städbranschen Sverige.

Digital
Digital

Städpodden #7 Köp inte grisen i säcken

15 februari 2023

Gesa Markusson menar att dåliga bortförklaringar till lågt pris är vanligt förekommande, så vanligt att hon skulle kunna skriva en hel bok om detta.

Auktorisationspodd #2

8 februari 2023

Auktorisationspodden #2 Mårten Widborg och Matthias Lindholm, samtalar bland annat om det senaste företaget, som kommit med i processen för auktorisation.

Digital

Städpodd #6: Allt är möjligt…

19 januari 2023

Möt Kenan som flyttade till Sverige för 12 år sedan. – Ett viktigt mål för mig har varit att lära mig det svenska språket. Jag har jobbat hårt och målmedvetet och det har gett goda resultat, idag har jag inga som helt problem med att prata och skriva.

Missar du ett event?

Berätta om ett branschevenemang. Skicka ett mail till info@stadbranschensverige.se