Vi firade Städarnas Dag med ett historiskt webbinar om städning och golv!

Gratis webbinar med Mårten Widborg, Marika Krohn och Carina Boman Helgesson, på Städarens dag 6 december.

Inspirationen till Städarnas Dag kommer från Norge där dagen firas sedan 2002, men ursprunget lär härstamma från Los Angeles där firandet tog sin början efter en händelse 1990, då en fredlig demonstration möttes av polisvåld. Sedan dess firas The International Justice Day for Cleaners.

Första måndagen i december är som traditionen bjuder en hyllningsdag till städarna.

För femte året i rad uppmärksammas städarna runt om landet den första måndagen i december, som i år inföll den 6 december. Målet med dagen är att höja statusen på yrket och städbranschen.

Marika och Carina vill inspirera och prata om städyrket och om hur viktigt det är. De vill bidra till att höja yrkesstatusen, krossa fördomarna och påverka framtiden.

Marika arbetar som gruppchef och Carina som enhetschef och som suppleant i styrelsen för Städbranschen Sverige. De är innovativa ledare i branschen och har massor av positiv energi att dela med sig av.

På Städarens dag den 6 december, gick de igenom städhistorien, en tidsresa framåt till dagens moderna yrke. De vill att alla som arbetar med städning skall känna sig värdefulla och viktiga.

Mårten Widborg ledamot i Städbranschen Sveriges styrelse över Rådet för Golv och Ytskikt, tar dig med på en resa när det gäller golvens, och ytskiktens historia.

Titta på webbinaret här.

Sista nyheter

Tipsa oss

Berätta om ett branschevenemang. Skicka ett mail till info@stadbranschensverige.se