Stadbranschensverige-logo

Vad händer i Städbranschen Sverige 2018?

  • Vi fortsätter samarbetet med Mentor om branschtidningen RENT, Städbranschen Sverige skriver tre branschsidor med artiklar/fråga experten (med över 200 års samlad erfarenhet i olika frågor som rör städbranschen). Vi samverkar också kring de drop-in seminarier som arrangeras på Clean & Facilitymässan 2-3 oktober 2018.
  • Vi arrangerar två branchdagar – en på Pite havsbad 20-21 mars 2018 med tema Golvskötsel och Vit bransch samt en Inspirationsdag om att Må bra på jobbet 16 november 2018. Vi har även en aktivitetsdag för hushållsnära tjänster/hemstädföretag den 12 april på Uppsala business park.
  • Vi kommer successivt att utveckla vår nya app med mer praktisk hjälp för dig som arbetar i branschen.
  • Vi reviderar, vårdar och utvecklar vår branschlitteratur (Städteknisk ordlista, Städhandbok golv och finns med i en ny utkommen bok om städhandbok fastighet tillsammans med SABO), finns inom kort att köpa på vår hemsida.
  • Vi arbetar successivt på att utveckla medlemsnyttorna, idag finns fina rabatt- och förmånsavtal från Nordbro Jurister, OKQ8, Peugeot, Verified, Rent, Borago, Visma, Mobility Motors, Hygiene Diagnostics och Oxxy.
  • Vi driver ett antal spännande projekt exempelvis; renovering av golv tillsammans med ett universitet, projekt Städbranschens Sveriges rekommenderade råd och anvisningar för introduktion av medarbetare. Vårt intressanta nyckeltals projekt går in i fas 3 och kommer under året att både redovisas och finnas tillgängligt att hämta i vår app.
  • Vårt kansli är öppet alla dagar 9-16 för rådgivning i allehanda frågor i städbranschen, antingen via telefon eller mail. info@stadbranschensverige.se
  • Sist men inte minst producerar vi ett digitalt nyhetsbrev som kommer ut varje fredag med den senaste uppdateringen om vad som händer i branschen.

Vår vision:

Professionell oberoende plattform som verkar för en hållbar utveckling i städbranschen

Är du inte redan medlem, se till att bli det. Känner du någon som du tror skulle behöva bli det? Läs mer om fördelarna att vara medlem. Anmäl ditt intresse med ett mail till info@stadbranschensverige.se Vi fortsätter samarbetet med Mentor om branschtidningen RENT, Städbranschen Sverige skriver tre branschsidor med artiklar/fråga experten (med över 200 års samlad erfarenhet i olika frågor som rör städbranschen). Vi samverkar också kring de drop-in seminarier som arrangeras på Clean & Facilitymässan 2-3 oktober 2018.