Stadbranschensverige-logo

Vad händer i Städbranschen Sverige 2019?

  • Vi fortsätter samarbetet med Nordiske Medier om branschtidningen RENT, Städbranschen Sverige skriver tre branschsidor med artiklar/fråga experten (med över 200 års samlad erfarenhet i olika frågor som rör städbranschen).
  • Vi samverkar också kring de drop-in seminarier som arrangeras på Clean & Facilitymässan 3-4 april i Malmö samt 16-17 oktober i Örebro 2019.
  • Vi arrangerar två branschdagar – en branschkryssning om Hållbart ledarskap i Städbranschen 23-24 maj, samt en branschdag om hushållsnära tjänster 15 november 2019. Aktuell information finns på vår hemsida.
  • Vi kommer successivt att utveckla vår nya app med mer praktisk hjälp för dig som arbetar i branschen.
  • Vi reviderar, vårdar och utvecklar vår branschlitteratur. Två nytillkomna böcker en om Arbetsglädje och Nyckeln till framgång skriven av Sara Lindberg och Maria Flanagan Sundqvist finns nu att köpa under fliken ”Butik”. Även vårt populära lilla häfte 100 må bra tips finns att köpa under fliken.
  • Vi arbetar successivt på att utveckla medlemsnyttorna, idag finns fina rabatt- och förmånsavtal. Läs mer på hemsidan.
  • Vi driver ett antal spännande projekt exempelvis; projekt Städbranschens Sveriges rekommenderade råd och anvisningar för introduktion av medarbetare. Vårt nyckeltalsprojekt släpps i början av 2019 och i april redovisar vi ett spännande jämställdhetsprojekt kring dagens attityder kring städyrket. Test av olika typer av ”rent vatten” är också ett nytillkommet projekt som kommer ske under fokusområdet ”miljö och hållbarhet”.
  • Vårt kansli är öppet alla dagar 9-16 för rådgivning i allehanda frågor som rör städbranschen, antingen via telefon eller mail info@stadbranschensverige.se
  • Sist men inte minst producerar vi ett digitalt nyhetsbrev som kommer ut varje fredag med den senaste uppdateringen om vad som händer i branschen.

Vår vision:

Professionell oberoende plattform som verkar för en hållbar utveckling i städbranschen

Är du inte redan medlem, se till att bli det. Känner du någon som du tror skulle behöva bli det? Läs mer om fördelarna att vara medlem. Anmäl ditt intresse med ett mail till info@stadbranschensverige.se Vi fortsätter samarbetet med Mentor om branschtidningen RENT, Städbranschen Sverige skriver tre branschsidor med artiklar/fråga experten (med över 200 års samlad erfarenhet i olika frågor som rör städbranschen). Vi samverkar också kring de drop-in seminarier som arrangeras på Clean & Facilitymässan i Malmö 3-4 april 2019.