Oxxy, hjälper er att bygga hemsidor på ett enkelt sätt.

Oxxy är en hemsidebyggare som gör det väldigt enkelt för dig att skapa en egen professionell hemsida eller webbutik för ditt städföretag. Du kan skapa hemsidan helt utan kunskaper i att programmera, om du kan hantera ett ordbehandlingsprogram så kan du Oxxy. Du designar din hemsida enkelt genom att dra-och-släppa olika funktioner, texter, bilder m.m. på sidan.

Det har allt du behöver för din online-närvaro, både e-post och domännamn ingår och en stabil drift av hemsidan. Du loggar bara in med ett användarnamn där du har tillgång till allt kring din hemsida.

E-post ingår så att du inte behöver skaffa en separat e-posttjänst för att se riktigt professionell ut. Möjlighet att öppna en webbutik så att dina kunder kan köpa tjänster av dig direkt från din hemsida.

Oxxy har en kundtjänst på svenska via chatt, e-post eller telefon om det är något du behöver hjälp med. Oxxy har designat några mallar speciellt för dig i städbranschen som gör att du snabbt kommer igång och sedan kan du redigera dem så de passar just ditt företag.

Oxxy har nu inlett ett samarbete med Städbranschen Sverige där de erbjuder 25% i rabatterat pris på årsprenumeration för dig som medlem.

Läs mer om Oxxy