Medlemsnyttorna gäller endast företagsmedlemmar, inte privatpersoner.

Däremot gäller ”Fråga Experten” alla medlemmar!

Vilka medlemsnyttor skulle du önska att kunna få, som privatmedlem eller som företagsmedlem?

Skicka dina förslag till info@stadbranschensverige.se

Dra nytta av ditt medlemskap i Städbranschen Sverige

Städbranschen Sveriges styrelse arbetar med att ta fram olika rabatt- och förmånsavtal som främjar medlemmarnas intressen. Flera förmånspaket är klara att utnyttja: rabattavtal med Branschmässan Clean & Facility, OKQ8, Borago, Nordbro Jurister, Visma, Verified, Rent Facility Nordic, Oxxy, Mobility Motors Nissan, Hygiene Diagnostics, Areff, Städkörkortet och Peugeot. Här en presentation av de aktuella förmånsavtalen.

Klicka på respektive logotype för att läsa mer om deras erbjudanden.

Peugeot

vismalogo_2013b

okq8_scandinavia_logo

Rent_orange_Facility

Oxxy_GREEN_slogan

Borago.300x100

NordbroLogo

Matthias Lindholm, Städbranschen Sveriges ordförande:

–  Nu har vi heta och potenta erbjudanden som vi tror ska ge våra medlemmarna både nytta och glädje. Våra medlemmar kan nu åtnjuta fina medlemsrabatter hos OKQ8, Nordbro Jurister, Visma, Peugeot, Mobility Motors, Hygiene Diagnostics, Oxxy, Verified, Borago och Mentor. Vi jobbar såklart vidare med fler intressanta erbjudanden som skall underlätta er vardag. Vi välkomnar önskemål eller förslag från medlemshåll om nyttor vi ännu inte har.

Vill du veta mer om respektive erbjudande – gå in via respektive leverantörs logga antingen på hemsidan – www.stadbranschensverige.se eller Städbranschen Sverige appen hos appstore.

Utöver vårt branscharbete genom påverkan och utveckling av litteratur/kunskap, rimliga villkor/vit bransch, integration, miljö och mässor/events vill vi ge våra medlemmar det där lilla extra vi kan göra som en större grupp för bra medlemsnyttor. Vi vet att det är svårt att hinna med allt som skall göras i vardagen och vill på detta sätt hjälpa till, har ni fler önskemål är det bara att höra av er till oss på info@stadbranschensverige.se

Vi vill mena att det är både lönsamt och viktigt att vara medlem hos Städbranschen Sverige, tänk så här….

·  Ett företag som behöver bevaka upphandlingar, ansluter sig till ett abonnemang hos Vismas ”Upphandlingskoll” och får medlemsrabatt på abonnemanget, kanske behövs också ett nytt affärssystem eller komplettering till det ni redan använder. 15 % i medlemsrabatt gör att medlemsavgiften snart är finansierad….

·  Samma företag har några bilar i verksamheten, varje bil kör 1000mil/år = 3000 mil/år, med 80 öre rabatt per liter diesel är snart medlemsavgiften finansierad…

·  Företaget behöver fler bilar, med en välutrustad och anpassad bil från Peugeot till mellan 10 till 26 % rabatt är medlemsavgiften definitivt finansierad…

·  Personalen behöver fortbildas eller rent av ny personal utbildas, gör det via Borago E-learning och få 20 % på utbildningen

·  Företaget behöver en ny hemsida, Oxxy har skapat bra plattformar i olika storlekar beroende på behov, för dessa har ni 25 % i rabatt direkt!

·  Dokument eller avtal som skall signeras kan ta tid att skicka runt mellan parter, med Verified är det snabbt gjort och dessutom till en förmånlig rabatt på ca 25 %.

·  Plötsligt händer det att man hamnar i trubbel eller bara behöver rådfråga någon om ett visst ärende, med Nordbro Jurister har vi avtalat att våra medlemmar får juridisk support, hjälp med kreditupplysning och inkasso året runt till en förmånlig kostnad av 2.200:- (för 15 månader).

·  Är du tillverkare eller vill ställa ut på branschmässorna ändå har vi förhandlat oss till bra rabatter för att delta på dessa, för en Clean & Facilty mässa 10 % och två bokade mässor 15 %. Mentor erbjuder också medlemsförmåner för vissa av deras seminarieprogram över året..

·  Hos Mobility Motors, Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare, finner ni ett komplett sortiment av både transport- och personbilar. Givetvis till extra förmånliga priser för medlemmar i Städbranschen Sverige.

·  Hygiene Diagnostics, specialisten på hygienkontroll. ATP-mätning är en snabb och enkel mätmetod för rengöringskontroller.
Vi erbjuder medlemmar i Städbranschen Sverige 10% rabatt vid köp av något av våra tre olika startpaket för ATP-mätning. I alla paket ingår ATP-mätare, ATP-test, support och hjälp för att komma igång.

·  Städbranschen Sverige ger alla våra medlemmar tillgång till vår app med Städhandbok Golv och Städteknisk Ordlista, Städbranschens ABC och mycket, mycket mer. Vår kostnadsfria funktion ”Fråga Experten” med vår otroligt kunniga panel av kompetens som besvarar dina frågor info@stadbranschensverige.se

Vi ställer också upp och arrangerar mindre kompetensdagar ute hos våra medlemmar till förmånliga kostnader/villkor.

Sammantaget är det snart lönsamt att vara medlem, det blir svårt att tycka något annat! Dessutom bidrar ni till vårt dagliga jobb att åstadkomma förbättringar på alla nivåer i branschen. Ditt bidrag gör att vi kan jobba ännu bättre och som en starkare röst, ju fler vi är desto mer kan vi åstadkomma!