Vi välkomnar Amabilia Medical AB som ny medlem i Städbranschen Sverige

Antalet företagsmedlemmar ökar stadigt hos oss och det är alltid roligt att få presentera dem och vad de har att erbjuda branschen. Vi är väldigt glada att få kunna presentera Amabilia Medical AB som nya medlemmar hos oss.

Carina Boman Helgesson frågade Christian Hoffmann, Marketing director på Amabilia Medical, vilka de är och varför de ville vara medlemmar i Städbranschen Sverige.

Vilka är Amabilia Medical AB?

– Amabilia Medical är en global distributör av medicinsk och personlig skyddsutrustning. Deras huvudkontor ligger i Särö, två mil söder om Göteborg.

Amabilia Medical har vuxit enormt på kort tid, och idag är vi en betrodd och långsiktig leverantör till myndigheter, sjukhus, tandläkare, apotek, städbolag, kontorsgrossister samt flertalet andra företag och branscher, både i Norden och övriga Europa. 

Vad erbjuder ni för produkter/tjänster för företag och privatpersoner? 

• Nitrilhandskar

• Synmax Hybridhandskar

• Vinylhandskar

• TPE-handskar

• Typ IIR munskydd

• Alkoholfri hand- och ytdesinfektion 

• Biofogger gun – en fin dimma som eliminerar bakterier på stora och komplicerade ytor

• Alkoholfri handdesinfektion med automatiska dispensers

Ni har valt att bli medlemmar i Städbranschen Sverige, vad var det som avgjorde att ni blev det?

– Vi ser att det finns ett väldigt stort behov av våra produkter inom städ- och facilitybranschen och speciellt nu i pandemitider. 

Vad är viktigt för er när det gäller framtiden och utvecklingen av städbranschen?

– Eftersom vi har blivit en betrodd och långsiktig leverantör till t ex myndigheter, sjukhus, tandläkare, apotek och kontorsgrossister, så vill vi även bli det för städ- och facilitybranschen. Vi vill dessutom lära branschen att tänka i nya banor ”utanför boxen” genom att erbjuda nya innovativa, bättre och mycket mer kostnadseffektiva produkter. 

Vad har ni för framtida mål och visioner?

– Fortsätta att ta marknadsandelar i både Sverige och Europa i flera olika branscher – dels genom att alltid kunna erbjuda bästa pris, service och leveranssäkerhet, samt knyta till oss fler duktiga och professionella partners.

Amabilia Medical AB, finns i Monter B:12 på Clean & Facility mässan.