Därför Medlem

Ett starkt branschorgan – har du råd att inte vara med?

Som medlem i Städbranschen Sverige får du inte bara regelbundna inbjudningar till seminarier, mässor och andra events, du får också möjlighet till professionell frågesupport/rådgivning från expertpanel inom branschen!

Lägg till en helt ny och modern webblösning med egen inloggning och din/er egen presentation av företaget. Vi gör också hela den samlade kunskapsbanken från tidigare Svenska Golvrådet och SRTF om allt inom städ och golvarbeten sökbar för dig som medlem, både via nätet och på sikt också i din egen telefon. Givetvis får du också löpande tillgång till branschens egen tidning RENT för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i vår omvärld.

Det skall löna sig att vara med, både på kort och lång sikt!
Ett medlemskap i Städbranschen Sverige borgar för seriositet och intresse för städbranschens utveckling! Vår ambition är att som oberoende förening driva debatten i angelägna frågor, påverka beslutsfattare och andra inom våra olika områden, helt enkelt medverka och driva frågor som gynnar städbranschen!

Är du inte redan medlem, bli medlem nu!
Företag eller privatperson, alla är välkomna!
Vi kommer att göra allt för att hålla dig/er och de runt omkring dig uppdaterade om branschen och de nödvändiga kunskaper som behövs, tillsammans blir vi också ännu starkare i vårt arbete för en stark och sund branschutveckling!

Från 2016 gäller sedan följande medlemsavgifter;

  • Privatperson 300:-/år, Medlemskap, tidning och rabatter
  • Företag 0-5 anställda 1.500:-/år.
  • Företag 6-10 anställda 3.800:-/år.
  • Företag 11 anställda och uppåt 6.500:-/år.

Avgifterna ovan är gällande för 2015 med andra ord sker inga avgiftsförändringar under nuvarande år.