Hämta en pdf med hela programmet

Branschens viktigaste mötesplats.

STOCKHOLM 16-17 NOVEMBER 2021

Här kan ni anmäla er

Branschmässan Clean & Facility är mötesplatsen som speglar städ- och servicebranschens utveckling och möjligheter. Här samlas ledande leverantörer, driftiga entreprenörer tillsammans med inköpare, upphandlare och lokalvårdare.

Mer än någonsin finns ett behov för branschen att mötas för att dela kunskap och information. Nu när hygien och rengöring är högt prioriterat i hela samhället så gynnas alla av att nyckelpersoner och branschdrivande företag kan mötas.

Branschmässan Clean & Facility är mötesplatsen som samlar ledande leverantörer, driftiga entreprenörer tillsammans med inköpare, upphandlare och lokalvårdare.

Branschmässan Clean & Facility arrangeras av Nordiske Medier som bland annat  ger ut branschtidningen Rent.

Mässan arrangeras i samarbete med Städbranschen Sverige.

Här görs affärer och du träffar potentiella och befintliga leverantörer och kunder tillsammans med dina kollegor.

I mässans Drop in-seminarier arrangeras kostnadsfritt ett aktuellt seminarieprogram som ger dig  inspiration och fortbildning.

Hos utställarna presenteras det mesta som är värt att se och lära om nya produkter och innovationer. Överskådligt i fina montrar presenteras städmaskiner, rengöringsprodukter, städning, arbetskläder, städredskap, administrativa system och allt annat som krävs för professionell rengöring, städning och fönsterputs!

Läs mer om Branschmässan Clean & Facility 16-17 november 2021