Här kan du hämta programblad och inbjudan till Clean&Facility Malmö

Välkommen att anmäla dig till CLEAN & Facility Malmö 2019!

När: 3-4 april 2019

Var: Malmömässan, Mässgatan 6, 215 32 Malmö

ANMÄL DIG HÄR!

Lyfter branschens viktiga frågor

CLEAN & Facility är mässan som speglar städ- och servicebranschens utveckling och möjligheter. Här samlas ledande leverantörer, driftiga entreprenörer tillsammans med inköpare, upphandlare och lokalvårdare.

CLEAN & Facility är mötesplatsen som lyfter branschens viktiga frågor och ger dig inspiration och kunskap. Här görs affärer och du träffar potentiella och befintliga leverantörer och kunder tillsammans med dina kollegor.

I våra Drop in-seminarier arrangeras ett varierat seminarieprogram som ger dig möjlighet till fortbildning.

På mässgolvet presenteras det mesta som är värt att se och lära om nya produkter och innovationer. Överskådligt i fina montrar presenteras städmaskiner, rengöringsprodukter, städning, arbetskläder, städredskap, administrativa system och allt annat som krävs för professionell rengöring, städning och fönsterputs!

www.cleanmassan.se