Dra nytta av ditt medlemskap i Städbranschen Sverige

Städbranschen Sveriges styrelse arbetar med att ta fram olika rabatt- och förmånsavtal som främjar medlemmarnas intressen. Flera förmånspaket är klara att utnyttja: rabattavtal med OKQ8, Borago, Nordbro Jurister, Visma, Verified, Rent Facility Nordic, Oxxy,  Peugeot, Mobility Motors Nissan och Hygiene Diagnostics. Här en presentation av de aktuella förmånsavtalen.

Klicka på respektive logotype för att läsa mer om respektive erbjudande.

okq8_scandinavia_logo   vismalogo_2013b     Peugeot

Rent_orange_Facility   Oxxy_GREEN_slogan    Borago.300x100   NordbroLogo

  

 

Medlemsnyttor:

Våra medlemmar kan nu åtnjuta fina medlemsrabatter hos OKQ8, Nordbro Jurister, Visma och Peugeot men också hos Oxxy, Verified, Borago och Mentor. Vi jobbar såklart  vidare med fler intressanta erbjudanden som skall underlätta er vardag. Vi välkomnar önskemål eller förslag från medlemshåll om nyttor vi ännu inte har.

Vill du veta mer om respektive erbjudande – gå in via respektive leverantörs logga antingen på hemsidan – www.stadbranschensverige.se eller Städbranschen Sverige appen hos appstore.

Utöver vårt branscharbete genom påverkan och utveckling av litteratur/kunskap, rimliga villkor/vit bransch, integration, miljö och mässor/events vill vi ge våra medlemmar det där lilla extra vi kan göra som en större grupp för bra medlemsnyttor. Vi vet att det är svårt att hinna med allt som skall göras i vardagen och vill på detta sätt hjälpa till, har ni fler önskemål är det bara att höra av er till oss på info@stadbranschensverige.se

Vi vill mena att det är både lönsamt och viktigt att vara medlem hos Städbranschen Sverige, tänk så här….

·  Ett företag som behöver bevaka upphandlingar, ansluter sig till ett abonnemang hos Vismas ”Upphandlingskoll” och får medlemsrabatt på abonnemanget, kanske behövs också ett nytt affärssystem eller komplettering till det ni redan använder. 15% i medlemsrabatt gör att medlemsavgiften snart är finansierad….

·  Samma företag har några bilar i verksamheten, varje bil kör 1000mil/år = 3000mil/år, med 80öre rabatt per liter diesel är snart medlemsavgiften finansierad…..

·  Företaget behöver fler bilar, med en välutrustad och anpassad bil från Peugeot till mellan 10% –  26% rabatt är medlemsavgiften definitivt finansierad….

·  Personalen behöver fortbildas eller rent av ny personal utbildas, gör det via Borago E-learning och få 20% på utbildningen

·  Företaget behöver en ny hemsida, Oxxy har skapat bra plattformar i olika storlekar beroende på behov, för dessa har ni 25% i rabatt direkt!

·  Dokument eller avtal som skall signeras kan ta tid att skicka runt mellan parter, med Verified är det snabbt gjort och dessutom till en förmånlig rabatt om ca 25%

·  Plötsligt händer det att man hamnar i trubbel eller bara behöver rådfråga någon om ett visst ärende, med Nordbro Jurister har vi avtalat att våra medlemmar får juridisk support, hjälp med kreditupplysning och inkasso året runt till en förmånlig kostnad av 2.200,- (för 15 månader)

·  Behövs fler bilar på företaget? Hos Mobility Motors, Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare, finner ni ett komplett sortiment av både transport- och personbilar. Givetvis till extra förmånliga priser för medlemmar i Städbranschen Sverige.

Behöver ni hjälp med tillbehör specifikt framtagna för er verksamhet så har vi också mycket erfarenhet av detta.

·  SPECIALISTEN PÅ HYGIENKONTROLL. ATP-mätning är en snabb och enkel mätmetod för rengöringskontroller.
Vi erbjuder medlemmar i Städbranschen Sverige 10% rabatt vid köp av något av våra tre olika startpaket för ATP-mätning. I alla paket ingår ATP-mätare, ATP-test, support och hjälp för att komma igång. Vill du delbetala kan vi ordna ett abonnemang där allt du behöver kan ingå för en fast månadskostnad. Som option kan du lägga till en ATP-utbildning i paketet.

·  Är du tillverkare eller vill ställa ut på branschmässorna ändå har vi förhandlat oss till bra rabatter för att delta på dessa, för en Clean & Facilty mässa 10% och två bokade mässor 15%. Mentor erbjuder också medlemsförmåner för vissa av deras seminarieprogram över året..

·  Städbranschen Sverige ger alla våra medlemmar tillgång till vår app med städhandbok Golv och Städteknisk Ordlista, Städbranschens ABC och mycket, mycket mer. Vår kostnadsfria funktion Fråga Experten med vår otroligt kunniga panel av kompetens som besvarar dina frågor (info@stadbranschensverige.se). Vi ställer också upp och arrangerar mindre kompetensdagar ute hos våra medlemmar till förmånliga kostnader/villkor.

Sammantaget är det snart lönsamt att vara medlem, det blir svårt att tycka något annat! Dessutom bidrar ni till vårt dagliga jobb att åstadkomma förbättringar på alla nivåer i branschen. Ditt bidrag gör att vi kan jobba ännu bättre och som en starkare röst, ju fler vi är desto mer kan vi åstadkomma!