Städbranschen Sveriges app

Appen finns att hämta på App Store, den innehåller information, dokumentation, tidskrifter, handböcker och kommunikation, kurser, reklamplatser bland annat.

Som medlem har du alltid tillgång till alla fördelar med appen.

Vår avsikt är att samtlig information och dokumentation från Städbranschen Sverige skall kunna finnas till hands för dig digitalt, till exempel: Städhandbok Golv, GolvrådsBoken, Städteknisk Ordlista, Städbranschens ABC, digitala kurser och andra dokument som kan vara till nytta för dig som jobbar i branschen.

Appen fungerar på alla smarttelefoner, läsplattor samt på Mac/PC. Det är en modern, effektiv, snabb mobillösning som är tänkt att förenkla arbetet för våra medlemmar.

Medlemskapet ni har ger er rätt till olika antal inloggningar i appen, varje kontaktperson eller kopplat medlemskap har självklart tillgång till appen. Önskar ni fler inloggningar, kontakta oss för offert och villkor. Beskriv hur många ni önskar så svarar vi så snart vi har möjlighet. Vår tekniska plattform har egentligen inga begränsningar.

Maila oss på info@stadbranschensverige.se

Läs mer om hur du hämtar appen!